About

Nordic Noise Rock Festival fejrer 5 års jubilæum med stærkt line-up!

I 2017 er det 5. år der afholdes Nordic Noise Rock Festival. Det skal fejres. Vi har derfor valgt at sætte billetpriserne ned, skrue op for musikprogrammet og blive i de fantastiske rammer på Remisen på Østerbro som festivalen rykkede ind i sidste år.
Danmarks bedste bud på en rendyrket rockfestival – Nordic Noise Rock Festival – byder i 2017 på det mest komplette program hidtil. I den hårde rocks tegn har vi inviteret bands fra England, Skotland, Italien, Sverige og selvfølgelig det bedste den danske rockscene har at byde på.

Michael H. Andersen, Nordic Noise Rock Festival bagmand udtaler: “Vi har skræddersyet programmet med helt unikke optrædener. Som rockfan igennem 30 år bliver det her en våd drøm for mig!”.

Michael fortsætter: “Jeg vil især fremhæve de engelske heavy metal pionerer TYGERS OF PAN TANG, der har holdt fanen højt siden 1979 og tidligere i år udsendte et fantastisk come-back album, der gik højt på hitlisten i både UK og DK. Det bliver deres første koncert i Danmark nogensinde. De danske thrash legender ARTILLERY har vi vredet armen om på og overtalt til at spille deres legendariske “Fear Of Tomorrow” album fra 1985 fra start til slut. Det er efterhånden et par år siden, et af Sveriges største hardrock bands BULLET har gæstet Danmark, så det er lidt af et scoop at de har takket ja til et eksklusivt dansk show på Nordic Noise Rock Festival.”

Ligesom tidligere år, har Nordic Noise Rock Festival et tæt samarbejde med Tuborg Musik.

Peter Giacomello fra Tuborg Musik udtaler ” Der er erfarne kræfter bag Nordic Noise Rock Festival, der både støtter op om vækstlaget og heller ikke er blege for at tage chancer med rockartister, der ikke nødvendigvis behager hr. og fru Danmark. Det sætter vi pris på hos Tuborg Musik og glæder os til at være med ombord endnu engang hos en af Danmarks mest spændende og fremgangsrige festivaler”.

Nordic Noise Rock Festival finder sted på Remisen ved Trianglen på Østerbro fredag d. 12. og lørdag d. 13. maj 2017 – og ligger i forbindelse med St. Bededagsferien.

Artist Line-up for Nordic Noise Rock Festival 2017

Fredag d. 12 Maj 2017
Artillery (DK)
Bullet (SE)
The Amorettes (SCO)
Vega (UK)
Headless feat. Göran Edman (IT/SE)
Statement (DK)
Meridian (DK)
Junkyard Drive (DK)

Lørdag d. 13 Maj 2017
Tygers Of Pan Tang (UK)
SEA (DK)
Syron Vanes (SE)
Franklin Zoo (DK)
Black Oak County (DK)
Black Income (DK)
Black Swamp Water (DK)

NORDIC NOISE ROCK FESTIVAL 2017 EARLY BIRD BILLETTER
(tilgængelige frem til d. 31 januar 2017 og kun i begrænset antal):
* 150 kr. pr. dag (billetpris efter 1/2-2017: 250 kr. – du sparer 100 kr.!)
* 250 kr. for 2 dage. (billetpris efter 1/2-2017: 400 kr. – du sparer 150 kr.!)

Desuden tilbydes eksklusive VIP billetter (begrænset antal) koster 666 kr. pr. dag og indeholder:
(10xTuborg fadøl, 10xshots, , et måltid mad, NN t-shirt, bord reserveret med eget navn). Værdi 1666 kr. (du sparer 1000 kr.).

Vores logoer

Klik på et logo, for at downloade det.

logo_package_black

logo_package_white

Lukket for kommentarer.