Statement

STATEMENT er fra den støvede og beskidte del af Københavns forstads byer, hvor de kommer med deres virkelig prangende melodiske Hard Rock, blandet med det tunge metal element. De udgav deres debut album ”Monsters” (2014), andet album ”Heaven Will Burn” (2016) og “Force Of Life”  (2019). Alle tre albums høstede adskillige gode anmeldelser, både fra ind og udland.

Ligeså har deres singler og videoer ”Heaven Will Burn” og ”Madness” også været i fast rotation på forskellige FM stationer, hvilket kickstartede bandets frembrusende karriere.

Statement er et rigtigt ”LIVE” band, og har med en lang række shows de seneste fem år, opnået en masse live erfaring. De har allerede spillet flere festivaller, som support for de udødelige legendariske konger TESLA (US) samt en Europa tour med Metallica´s store inspirationskilde DIAMOND HEAD (UK). De leverer et stærkt energisk og hårdslående rockshow, der kommer helt ud over scenekanten!! Bandet ejer den gode sceneånd, og det er ikke uden grund, at de er blevet skamrost for deres mange koncerter.