I’ll Be Damned

I’LL BE DAMNED tager den fandenivoldske rock’n’roll i en tungere retning. Bandet startede op i 2010 og består af fem fyre med en løftet pegefinger til magthavere og religiøse overhoveder. De fem medlemmer kommer fra forskellige baggrunde, men har alle fødderne plantet solidt i den østjyske rock- og metal-scene.

I’LL BE DAMNED har udgivet en EP og to albums – senest Road To Disorder i 2018, som bandet fejrede ved at tage på en Danmarkstour med BAEST. Efterfølgende er der blevet skiftet ud på tromme- og sanger-fronten, så det er et orkester med blod på tanden, der lægger an til at ramme æteren og scenerne med en musikalsk knytnæve i 2020.

I’LL BE DAMNED har udover to DK-tours spillet en del koncerter i Tyskland, samt Copenhell, Grimfest, SPOT-festival og lignende herhjemme, og har varmet op for navne som Dizzy Mizz Lizzy, D:A:D, Airbourne og sågar Metallica i Royal Arena i 2017.

I 2020 kører det forbandede tog på ny, og efter at have spillet på Nordic Noise – Streaming For Vengeance, verdens første to-dages hard rock streaming festival, har bandet indgået aftale med Mighty Music/Target Group om et fremtidigt samarbejde. I’LL BE DAMNED består i dag af:

Mark Damgaard – vokal

Boris Tandrup – guitar

Kristian Sloth – lead guitar

Jens Lunde – bas

Anders Gyldenøhr – trommer